TOKO BERSAMA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1462 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Bersama. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 9:20 Het eten van toko Bersama is altijd heerlijk! Enige kritieke puntje zijn de extra kosten van thuisbezorgd. Nu heb je ook servicekosten voor thuisbezorgd van 1,29 naast 0,25 transactiekosten. En de ondernemer zelf moet ook nog afdragen.
10 jun 2024 om 20:33 Duurde meer dan 2 uur voordat eten bezorgd was
29 mei 2024 om 18:58 LEKKERRRR
28 mei 2024 om 20:15 Dankzij de goede reviews besteld. De risoles met ragout en kip was lekker. Helaas vond ik dat niet voor de rames (oa hard rundvlees). Soto ajam was oke, lekkere kool en kip, maar klontjes papperige rijst
27 mei 2024 om 6:38 Een aanrader
25 mei 2024 om 21:47 Eten was lekker en snel bezorgd. Echte aanrader!
22 mei 2024 om 21:50 Enak !!
22 mei 2024 om 17:18 Eten top! Bezorging thuisbezorgd duurt veel te lang
21 mei 2024 om 18:06 Heerlijk zoals altijd, ga zo door
21 mei 2024 om 10:56 De rijsttafel viel erg tegen, alsof ie al een dag in een warmhoudbak had gelegen. De bezorging was prima.
19 mei 2024 om 17:35 Vooral de satehsaus was erg lekker.
18 mei 2024 om 18:22 Heel lekker allemaal, alleen kreeg ik niet mijn volledige bestelling. Ik mist de eitjes en de kipsate terwijl ik wel de Ramen compleet had.